Zwanger zijn is een mooie tijd maar ook een periode waarin veel verandert in je lichaam. Extra belangrijk is dan goed voor jezelf te zorgen en ook voor je te laten zorgen. Dit kan door een heerlijke zwangerschapsmassage. Op een speciale zwangerschapstafel met uitsparing kun je ontspannen op je buik liggen (zie foto’s massagetafel) en genieten van de zwangerschapsmassage.

Zwangerschap gaat meestal gepaard met kwaaltjes zoals vermoeidheid, minder goed slapen, last van je schouders, rug, bekken klachten, vasthouden van vocht en angst voor de bevalling.  Dit alles zorgt voor stress in je lichaam. Door een zwangerschapsmassage kun je heerlijk ontspannen, bewuster je zwangerschap ervaren en in een rustige sfeer genieten.

Uit Deepak Chopra – De magische 9 maanden

Onderzoek heeft uitgewezen dat zwangere vrouwen die een massage hebben gekregen, beter slapen en minder last hebben van ongerustheid, angst en depressiviteit. Moeders die gemasseerd zijn ervaren tijdens de bevalling minder complicaties en bevallen minder vaak vroegtijdig. Verder zijn er sterke aanwijzingen dat kinderen van moeders die tijdens de zwangerschap geregeld zijn gemasseerd in de eerste weken na de geboorte minder problemen ondervinden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search