Zwanger zijn is een mooie tijd!
Een periode waarin veel verandert in je lichaam. Extra belangrijk is dan goed voor jezelf te zorgen en ook voor je te laten zorgen en te genieten.
Dit kan o.a. door een heerlijke ontspannen zwangerschapsmassage.

Op een speciale zwangerschapstafel met uitsparing kun je ontspannen op je buik liggen en relaxed genieten van de zwangerschapsmassage.
De massagetafel is: 
   1.  een in hoogte verstelbare, elektrische behandeltafel
   2.  met uitsparingen voor borsten en buik
   3.  en extra dikke kussens voor meer comfor
   (zie ook foto’s van de massagetafel op deze site)

Zwangerschap kan gepaard gaan met kwaaltjes zoals vermoeidheid, minder goed slapen, last van je schouders, rug, bekken klachten, vasthouden van vocht en angst voor de bevalling.  Door een zwangerschapsmassage kun je heerlijk ontspannen, bewuster je zwangerschap ervaren en in een rustige, zorgzame sfeer genieten.
Met mijn achtergrond en jarenlange ervaring in de kraamzorg kan ik tegelijkertijd van dienst zijn met goede adviezen.

 

Uit Deepak Chopra – De magische 9 maanden

Onderzoek heeft uitgewezen dat zwangere vrouwen die een massage hebben gekregen, beter slapen en minder last hebben van ongerustheid, angst en depressiviteit. Moeders die gemasseerd zijn ervaren tijdens de bevalling minder complicaties en bevallen minder vaak vroegtijdig. Verder zijn er sterke aanwijzingen dat kinderen van moeders die tijdens de zwangerschap geregeld zijn gemasseerd in de eerste weken na de geboorte minder problemen ondervinden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search